Dom dziecka Orunia : zabawki dzieci. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia zabawki dzieci w Domu dziecka w Gdańsku-Oruni, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Ochronki; Gdańsk (woj. pomorskie); Orunia (Gdańsk ; część miasta)