Kommissya Rządząca. [Inc.:] W pierwszych chwilach wskrzeszenia Narodu, zmocnionego utworzeniem Rządu [...] : [Działo się w Warszawie na Sesssyi dnia 18. lutego 1807 / Stanisław Małachowski, Jan Łuszczewski]. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812) (s.n., 1807)
Druk ulotny zaw.: ustawę o kontrybucji, z 18 Lutego 1807.