Marek Szmidel : malarstwo, rysunek : 2005 - Szmidel, Marek (1952- ).; Biuro Wystaw Artystycznych (Skierniewice). (Skierniewice : Biuro Wystaw Artystycznych, 2005)
Katalog wystawy zorganizowanej przez Biuro Wystaw Artystycznych w Skierniewicach.
Opis wg okł.
Keywords: Szmidel, Marek -- (1952- ) -- katalogi wystaw