Logiki aktywności mentalnych asystentów rodziny - próba interpretacji / Izabela Kamińska-Jatczak. - Kamińska-Jatczak, Izabela
Słowa kluczowe: interpretowanie danych, konstruowanie informacji, logika aktywności mentalnej, aktywność mentalna, asystenci rodziny.