[Firma Polmo-Morpak, produkująca uszczelki do pojazdów] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia kobietę podczas produkcji uszczelek w gdańskiej firmie Polmo-Morpak, 1979 r.