[Afisz. Incipit] Cennik maksymalny artykułów spożywczych pierwszej potrzeby, obowiązujący od dnia 1-go stycznia 1951 r. na terenie Województwa Gdańskiego. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz z tabelą cen.