Wystawa sztuki etruskiej w Muzeum Archeologicznym - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia naczynia gliniane na wystawie sztuki etruskiej w Muzeum Archeologicznym w Gdańsku, 1971.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Muzeum Archeologiczne (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wystawy -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk