[Afisz. Incipit:] Dziś 28 lipca godz. 18 koncert symfoniczny P.F.B. w Operze Bałtyckiej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie z udziałem: Czerny-Stefańska, Latoszewski.
Keywords: Opera Leśna (Sopot); 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne