[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Elblągu z dnia 4 listopada 1955 r. w sprawie powszechenej akcji odszczurzania na terenie miasta Elbląga. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią zarządzenia.