[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Elblągu z dnia 4 listopada 1955 r. w sprawie powszechenej akcji odszczurzania na terenie miasta Elbląga. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią zarządzenia.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne