Błaźnice : kobiety kontrkultury teatralnej w Polsce / Katarzyna Kułakowska. - Kułakowska, Katarzyna (1986- ). (Inna Scena, 2017)
Dotyczy Ewy Benesz, Anny Zubrzycki, Jolanty Krukowskiej, Ewy Wójciak, Erdmute Sobaszek.