Biblioteka Juliana Godlewskiego / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1969)
Motywy ażurowo-koronkowe, napis: Biblioteka Juliana Godlewskiego, pod wyobrażeniem autograf autora i data.