Biblioteka Juliana Godlewskiego - Pawlikowska, Halina (1931-2013).; Godlewski, Julian (1903-1983). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1969)
Motywy ażurowo-koronkowe, napis: Biblioteka Juliana Godlewskiego, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.