[Afisz. Incipit] Koncert rozrywkowy z okazji V-lecia Gdańskich Zakładów Gastronomicznych ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 6.02.1955 r. w Hali Wojska Polskiego we Wrzeszczu. Wystąpili: D. Alczewska, R. Fleszar, J. Gniatowski, K. Pepłowska, W. Stanisławska, K. Wodnicka, J. Grabowski, K. Talarczyk.