Frauengasse mit Sternwerte. - Robert Franke (Hamburg). (Hamburg : Specialverlag Robert Franke, 1940)
Przedstawia ulicę Mariacką w kierunku Domu Przyrodników, około 1940 r.
Rytuł na stronie z ilustracją, data według działalności wydawcy.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe