[Ulotka. Incipit] Tow. śpiewu "Lutnia" Starogard z łaskawym udziałem chóru męskiego Moniuszko Gdańsk ... urządza dnia 1. lutego rb. o godz. 20-tej w Sokolniczówce Wieczór Pieśni. ([wydawca nieznany], 1935)
Ulotka z programem występów w Starogardzie Gdańskim.