[Afisz. Incipit:] Okręgowe Pogotowie Straży Pożarnej w Malborku urządza w dniu ... wielką zabawę taneczną "Pod trzema lipami". ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zabawie. bez daty dziennej.