[Afisz. Incipit:] Okręgowe Pogotowie Straży Pożarnej w Malborku urządza w dniu ... wielką zabawę taneczną "Pod trzema lipami". (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zabawie. bez daty dziennej.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Straż pożarna; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne