Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, moment ustawienia na wieży statuły [!] Króla Zygmunta III [!] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia moment ustawienia na wieży Ratusza Głównego statui Zygmunta II Augusta, 1950 r. listopad.