Ex Libris Tadeusz Leszner TD. - Dominik, Tadeusz (1928-2014) (1943)
Przedstawia stojące i leżące książki, obok nich siedzi kruk w okularach. Napis u góry: Ex Libris, u dołu Tadeusz Leszner. Sygn. aut. w obrębie kompoz.