[Afisz. Incipit] Rok Bibliotek i Czytelnictwa. Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk zaprasza na prelekcje ... / Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk. (Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk, 1976)
Afisz z programem prelekcji wrzesień-grudzień 1976.