[Afisz. Incipit] Rok Bibliotek i Czytelnictwa. Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk zaprasza na prelekcje ... - Biblioteka Gdańska (Gdańsk : Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk, 1976)
Afisz z programem prelekcji wrzesień-grudzień 1976.
Keywords: Biblioteka Gdańska PAN; Biblioteka Gdańska -- 1945- -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.; Druki ulotne