Danzig Bahnhof. - Stengel & Co. (Dresden : Kunstanstalt Stengel & Co., G.m.b.H., 1943)
Przedstawia budynek Dworca Głównego w Gdańsku.
Data wg informacji na awersie: nachgepr. 10. 2. 43.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Dworce kolejowe -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe