Kombatanci marynarze z Angli i Szwecji / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia grupę kombatantów pod Pomnikiem Obrońców Wybrzeża na Westerplatte, 1 września 1989 roku.