Ex Libris Ppułk. Alfonsa Thomana / Stanisław Kuglin. - Kuglin, Stanisław (1907-1983) ([wydawca nieznany], 1939)
W ramce na tle regału z książkami, na książkach rycerz na wspiętym koniu, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ppułk. Alfonsa Thomana.