Ex Libris Ppułk. Alfonsa Thomana - Kuglin, Stanisław (1907-1983).; Thoman, Alfons ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
W ramce na tle regału z książkami, na książkach rycerz na wspiętym koniu, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ppułk. Alfonsa Thomana.
Na odwrocie ołówkiem nazwa artysty. Data według katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona Biblioteka Narodowa katalog, dostęp 03.01.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.