Statek szkolno-towarowy m/s "Antoni Garnuszewski" jest bardzo pożyteczny do praktycznego szkolenia studentów WSM w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia statek "Antoni Garnuszewski", 1977 rok.