[Afisz. Incipit:] Zawody Piłkarskie o "Puchar Polski" Gwardia Warszawa - Stal Gdańsk oraz Włókniarz Chełmek - Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o spotkaniu 19.10.1952 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu.