Św. Katarzyna - elewacja południowo-zachodnia / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1984)
Przedstawia kościół św. Katarzyny w Gdańsku, widok z ul. Podmłyńskiej od strony płd.-zach., 1984 r.