Neueröffnung / Altkunst. - Altkunst (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1924)
Druk reklamowy sklepu z antykami znajdującego się przed II w.ś. w Gdańsku na Langgasse 51 (Długa).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Antykwariaty -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.