"Od Ojca przez Syna w Duchu" : zbliżanie się do tajemnicy trynitarnej u Cyryla Aleksandryjskiego / Marie-Odile Boulnois ; tł. Lucjan Balter. - Boulnois, Marie-Odile
1. Narzędzia refleksji trynitarnej. 2. Sposoby bycia właściwego Ojcu, Synowi i Duchowi. 3. Wzorce artykułowania.