Moje Gimnazjum 2011 testy humanistyczne / oprac. merytoryczne Julita Kula ; programowanie: Michał Sadowski, Jacek Marczewski, Ania Sadzik ; udźwiękow. Daniel Potasz ; lektor Jaromir Sosnowski. - Sosnowski, Jaromir; Sadowski, Michał (informatyka); Potasz, Daniel (1974- ).; Kula, Julita; Marczewski, Jacek (informatyka); Sadzik, Anna (informatyka) (Langloo.com, 2011)
Interaktywny kurs komputerowy przygotowujący do zdania egzamniu gimnazjalnego z części humanistycznej.