Ostseebad Zoppot Kurgarten u[nd] Warmbad / Photogr. J. Faltin. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia Zakład Balneologiczny w Sopocie, ujęty od płd.-zach. od strony parku zdrojowego, ok. 1905 r.