Bekanntmachung : Es wird hierdurch [...] / Goltz. - Goltz, Colmar von der (1843-1916) ([s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 12.11.1914 dot. zniesienia umów haskich na terenie Belgii.