I sekretarz Tadeusz Fiszbach dekoruje Henryka Szymczyka / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia uroczystość odznaczenia weterana Henryka Szymczyka przez Tadeusza Fiszbacha, okok stoi Stanisław Szczerkow, 29 kwietnia 1978 roku.