[Afisz. Incipit] Zarządzenie z dnia 15 października 1946 r. w sprawie łamania drzew, krzewów w parkach i ogrodach ... / St. Wozniak. - Woźniak, S. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z tekstem zarządzenia.