Gdańsk Oliwa Katedra : filary - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia filary nawy bocznej w katedrze w Oliwie, około 1970 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Archikatedra Trójcy Świętej (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie