Jakiego księdza potrzebują mężczyźni dzisiaj? / Bogdan Białek. - Białek, Bogdan (1955- ).
Wczoraj i dziś. Tęsknota za ojcem. Osobisty kontakt. Troszczyć się o swoją wiarę. Z perspektywy własnego kresu.