Jarosław Iwaszkiewicz i Jerzy Mieczysław Rytard - Pensja Pani Latter / Studio Rapsodyczne. (Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, 1962)
Program teatralny premiery, która miała miejsce w 3.03.1962 r. Reżyseria: Stanisław Milski, scenografia: Ewa Nahlik.