Ex Libris Krystyny i Władysława Szomanskich W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1966)
Przedstawia schematycznie zarysowane popiersie kobiece trzymające w uniesionych rękach paletę i przykładnicę. U góry napis: Ex Libris, w podkowiastym obramowaniu wyobrażenia napis: Krystyny i Władysława Szomanskich. Pod wobrażeniem ołówkiem autograf aut.