Ex Libris Josef Lenze / Ottohans Beier. - Beier, Ottohans (1892-1979) (1973)
Mężczyzna przemawiający z mównicy, za nim w tle plansze z rysunkami architektonicznymi, na całej płaszczyźnie różne słowa w języku francuskim. U dołu napis: Ex Libris Josef Lenze. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.