Tablica pamiątkowa na gmachu Urzędu Skarbowego w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia tablicę pamiatkową na gmachu Urzędu Miejskiego w Gdyni, 1978 r.