Exlibris Marji [!] Wrześniewskiej Byszewskiej / ZEF. - Fijałkowska, Zofia (1909-1989) (1942)
Na postumencie z napisem: Exlibris przedstawia posąg Apolla, obok figura biegnącego Hermesa, u dołu napis: Marji Wrześniewskiej Byszewskiej. Sygn. aut. w obrębie kompoz.