Exlibris Tierarzt Ottmar Premstaller / M. Kislinger. - Kislinger, Max (1895-1983) ([wydawca nieznany], 1954)
Święty Hieronim wyjmujący cierń z łapy lwa, u góry półkoliście napis: Exlibris Tierarzt Ottmar, u dołu: Premstaller. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.