Ex Libris Dr. Z. Ambrosa / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1957)
W półkolistym obramowaniu kość piszczelowa młotek i nożyczki, napis na obramowaniu: Ex Libris Dr. Z. Ambrosa, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.