Illustrissimus et Excellentissimus Heros Dno. Jacobi de la Gardie [...] Uplandiae. - Falck, Jeremiasz (ok. 1610-1677) (1652)
Przedstawia Jacoba de la Gardie, w półpostaci 3/4 w prawo, głowa zwrócona na wprost.