In Effigiem Celeberrimi Theologi Fried. Christiani Bücheri Eccles. Gedani. - Krügner, Johann Gottfried (ok. 1684-1769) (Lipsice, 1716)
Przedstawia portret w popiersiu Friedrich Christian Bücher.
U dołu w polu kompozycji tytuł. W lewym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora, miejsce i czas powstania: Krügner sculps. Lipsice 1716.
Keywords: Grafika -- Polska -- 18 w; Portrety -- Polska -- 18 w