Ex Libris Stanisława Sokoła E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1962)
Przedstawia lekarza-chirurga w czepku na głowie i maską na twarzy, trzymającego na ręku sokoła. U dołu napis: Ex Libris Stanisława Sokoła. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.