Tempel zu Salamen. - Senff, Karl August (1770-1838); Richter, Julius Wilhelm Otto (1839-1921?) ([Estonia], 1822)
Przedstawia widok ruin świątyni Salomona, na pierwszym planie trzech mężczyzn i koń, w głębi, wśród ruin kolejnych dwóch.
Data wydania i miejsce wydania na podstawie bibliografii i działalności autorów.
https://www.vialibri.net dostęp 25.06.2026.
Keywords: Grafika estońska; Grafika niemiecka; Akwatinta