[Afisz. Incipit:] Teatr Mocnego Uderzenia Szeptacze spiewaja i grają: Marek Pietras, Kazimierz Pardej, Artur Lelito, Tadeusz Mecweldowski, Wojciech Badyoczek. Imprezę prowadzi: Jarosław Mackiewicz ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie zespołu bigbitowego, którego pełna nazwa brzmiała "Teatr Laboratorium Mocnego Uderzenia Szeptacze".